Maatschappelijk betrokken

Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de maatschappij. Wij hebben zorg voor de omgeving waarin wij leven. Wij laten dit zien in onze stijl van ondernemen en in onze dienstverlening naar onze klanten. Wij willen iets terug doen voor de wereld waarin wij leven.

Samen werken aan werk

logo-swbBij Veldhuis schoonmaak willen wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven om deel te nemen in een zo regulier mogelijke werkomgeving. In onze dagploeg beschikken wij op dit moment over een collega met een WaJong uitkering. Daarnaast hebben wij nog een collega met een WaJong uitkering bij een winkelcentrum aan het werk. Daarnaast detacheren wij schoonmaakmedewerkers van de SWB in een reguliere werkomgeving. De missie van SWB is om mensen met (beperkte) talenten te ontwikkelen en daardoor te laten deelnemen aan de arbeidsmarkt. SWB staat voor het werk-leerbedrijf waar mensen de kans krijgen om zich te ontplooien binnen een vakgebied en te leren voor verdere doorstroom. SWB plaatst en begeleidt mensen op en naar een duurzame baan in een zo regulier mogelijke werkomgeving.

Ook proberen wij het marketingbudget zoveel mogelijk te richten op goede doelen en adverteren wij niet in reguliere dagbladen, maar bijvoorbeeld in uitgaves van verenigingen en stichtingen. Hieronder een kleine greep uit de doelen die wij steunen:

FC Twente

Sinds 2011 nemen wij deel in de Stichting Gouden Talenten van FC Twente. Zij dragen de jeugd van FC Twente een warm hart toe. De financiƫle middelen van de Gouden Talenten Businessclub komen volledig ten gunste van de voetbalacademie.

Twentsche Heeren

Sinds 2007 zijn wij lid van de Stichting de Twentsche Heeren. Een club jonge ambitieuze ondernemers die elkaar helpen en inspireren om samen verder te komen.De Twentsche Heeren ondersteunen verschillende maatschappelijke doelen. Extra aandacht is er voor mensen met een verstandelijke handicap. Zo maakt de stichting het mede mogelijk dat er jaarlijks een kermis georganiseerd kan worden bij de Losserhof.

 

 

 

Referenties

“Veldhuis maakt al een aantal jaren bij ons het kantoor schoon. Altijd netjes en er wordt goed schoongemaakt. Onze schoonmaakster is erg flexibel en vindt het geen probleem om een dag eerder of later te komen als dat handig is voor onze planning. Verder is ze altijd vrolijk als ze er is, dus zeker aan te raden!”

Martijn Guillot, Hardt
Meer relaties waar wij voor werken