Voor een schone zaak sinds 1969

Wij zijn een echt Twents familiebedrijf en al sinds 1969 het schoonmaakbedrijf in de regio Twente. We werken we in Hengelo, Enschede, Almelo, Haaksbergen en Oldenzaal. Vanuit onze vestiging in Hengelo worden grote en kleine organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen op maat bediend met een totaalpakket aan schoonmaakdiensten.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie, een brede vakkennis en een hoge kwaliteitsstandaard.  Vrijwel al onze medewerkers zijn vakkundig geschoold, door Prevax beschermd tegen beroepsrisico’s bij schoonmaakobjecten in de (para)medische sfeer en zeer gemotiveerd. Dat zie je terug in de kwaliteit van onze dienstverlening en in het verlengde daarvan in de prettige werksfeer binnen de eigen organisatie.

In overleg stellen wij op maat een schoonmaak werkprogramma op,  overeenkomstig met onze missie “maximaal schoon!” Wij houden bovendien nauw contact, waardoor we ons schoonmaakprogramma snel en flexibel kunnen aanpassen. Zo ben je altijd verzekerd van een maximaal schone werkomgeving.

Ons enthousiaste en hechte team van circa 80 professionele schoonmakers is zorgvuldig samengesteld. We streven naar een goede samenwerking, competenties die elkaar aanvullen en een goed evenwicht in kennis en kunde. Met deze combinatie leveren wij u altijd een uitmuntende dienstverlening én een optimale bereikbaarheid.

Al onze schoonmakers hebben bij de SVS Basisopleiding Schoonmaken voltooid en worden continu op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes en technieken op het gebied van schoonmaakonderhoud en bijbehorende materialen en middelen. Het zijn bovendien echte specialisten die kennis en expertise van het vak en alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu bezitten.

Meer weten over ons schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij komen graag langs om de schoonmaak onder de loep te nemen.

Referenties

“Al bijna 20 jaar maken wij gebruik van Veldhuis schoonmaak op onze Twentse vestigingen. Wij zijn zeer tevreden met hun werkzaamheden en beschouwen hun personeel als ons eigen.”

Marcel Hemmelder – Betoncentrale Twenthe BV
Meer relaties waar wij voor werken