Schoonmaakonderhoud

Een keurig opgeruimde en schone werkplek is hét visitekaartje voor uw organisatie. Een schone werkplek betekent bovendien een prettige werkomgeving voor uw medewerkers en vergroot daardoor het werkplezier.

Wij verzorgen een breed scala aan schoonmaakonderhoud voor diverse bedrijven en organisaties binnen de industrie, de overheid, in openbare gebouwen en binnen de (para)medische sector. Al onze medewerkers die werkzaam zijn in een gezondheidsinstellingen als apotheek of tandartspraktijk worden bij ons preventief ingeënt tegen Hepatitis A & B.  Werknemers die een beroepsrisico lopen dienen wij te beschermen en gelegenheid te geven door vaccinatie aan te bieden. Prevax verzorgt dit voor ons. Prevax is een kleine organisatie, gericht op preventieve beroepsgebonden vaccinaties in Enschede. Ze inventariseren en geven voorlichting, vaccinatie en registratie op locatie. Verder zijn onze medewerkers in het bezit van de SVS Basisopleiding Schoonmaken en hebben kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu voor hun specifieke werkplek.

Onze werkwijze is transparant en gericht op maatwerk. Van te voren bekijken wij de betreffende objecten, waarna we in samenspraak met u het gewenste en meest ideale werkprogramma opstellen. Daarbij kan het om eenvoudig, standaard schoonmaakwerk gaan of om complexe schoonmaakwerkzaamheden. Door onze platte organisatie zijn wij bovendien in staat om snel en flexibel het werkplan incidenteel of structureel aan te passen. Verder onderhouden wij nauw en regelmatig contact met u omtrent de kwaliteit van onze schoonmaak. Zo bent u altijd verzekerd van een schone werkomgeving.

Offerte aanvragen