Sanitaire voorzieningen / Toiletinrichting

Veldhuis Schoonmaak biedt een complete dienst aan voor uw toiletinrichting. Uitgangspunt is dat wij u volledig ontzorgen met alle benodigdheden, of het nu gaat om apparatuur, zoals handdoek- en zeepdispensers, of om verbruiksproducten, zoals papieren handdoekjes en vloeibare zeep. Tevens houden onze medewerkers de voorraad bij. Zo grijpt u nooit mis. Onze dienstverlening is helder en transparant. Onze prijzen zijn inclusief service en onderhoud. Dat betekent dat u nooit onaangenaam verrast zult worden door onverwachte meerkosten.

Veldhuis Schoonmaakbedrijf beschikt over een eigen magazijn met een scala aan sanitaire voorzieningen en schoonmaakproducten. Deze leveren wij persoonlijk bij u af. Zo kunt u bijvoorbeeld dispensers voor zeep, toiletpapier en papieren handdoekjes in bruikleen nemen en verzorgen wij de levering van de verbruiksartikelen. Wij bieden meerdere merken aan, waaronder Tork & Satino by WEPA.

Satino by WEPA biedt een compleet assortiment innovatieve oplossingen voor betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties. Als het op hygiëne aankomt, willen klanten en bezoekers van sanitaire ruimtes geen compromissen sluiten. Zij willen een betrouwbaar hygiëne-concept, een schone en frisse washroom waarin ze zich prettig voelen. Op kantoren, scholen of onderweg op reis, in kleine of grote sanitaire ruimtes. Ook bij Satino by WEPA sluiten men geen compromissen als het om hygiëne gaat. Het doordachte frisheidsconcept is perfect afgestemd op de hoge verwachtingen en behoeften van de washroom bezoeker. Een breed assortiment praktische hygiëne(papier)dispensers bieden vernuftig gebruiksgemak tot in de details. Een grote keuze aan hygiënepapieren, luchtverfrissers, zepen, afvalsystemen en wasruimteaccessoires completeert het exclusieve en uitgebreide concept van Satino by WEPA.

Ook leveren wij BlackSatino een kernassortiment hygiënedispensers gemaakt van recycled wit kunststof. Omdat duurzaamheid en design hand in hand kunnen gaan. BlackSatino focust op duurzame ontwikkeling. Het wordt CO2-neutraal geproduceerd, draagt de keurmerken Cradle to Cradle, FSC Recycled en Europees Ecolabel. Bovendien worden er in het productieproces geen schadelijke chemicaliën gebruikt waardoor BlackSatino compleet veilig is voor mens en milieu.

CWS hygiënediensten

Een goede sanitaire hygiëne is van groot belang binnen elke organisatie. Enerzijds ten behoeve van de uitstraling van je bedrijf, anderzijds kan goede hygiëne ziekteverzuim aantoonbaar verminderen. Sanitaire hygiëne van CWS betekent kwaliteit en betrouwbaarheid: van het persoonlijk advies en de montage tot aan het onderhoud en service. Je hebt er geen omkijken meer naar.

De innovatieve producten zijn internationaal bekroond en dankzij het brede aanbod is er voor elke stijl een passende oplossing. Van het traditionele familiebedrijf tot de industriegigant, van klassiek rustiek tot strak en modern. Onze producten bieden voor iedere sanitaire ruimte de perfecte oplossing, passend bij elke stijl en sfeer.

CWS biedt:

  • Hulp bij het voldoen aan alle relevante hygiëne- en milieuvoorschriften.
  • Producten met het CE-keurmerk én conform de Europese wetgeving omtrent biociden (CTGB) en de REACH-richtlijn.
  • Mogelijkheid tot deskundige installatie door ervaren servicemedewerkers.
  • Elke keer weer op tijd geleverde producten en vullingen.
  • Persoonlijke klantenservice voor een vlotte dienstverlening.

Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS hygiëne-evaluatie. Daarmee krijgt u snel en eenvoudig een helder overzicht van uw behoeften op het gebied van hygiëne en u ontdekt welke oplossingen wij bieden om aan uw wensen te voldoen.

Offerte aanvragen