Overige diensten

Wij ontzorgen u graag met facilitaire diensten. Naast de reeds genoemde, bieden wij de volgende specialistische diensten:

Surveillance & beveiliging

Surveillance vindt vaak plaats op bedrijfsterreinen en in en rond bedrijfsverzamelgebouwen. Wij zorgen ervoor dat de beveiligers zichtbaar aanwezig zijn zodat ongenode gasten zien dat er beveiliging aanwezig is. Ook verzorgen wij de brand- en sluitronde. Hierbij wordt onder meer grondig gecheckt of alle deuren en ramen zijn gesloten. Onze partner is altijd snel ter plaatse.

Winterdienst – gladheidsbestrijding

Om u ook in de winter op maat te kunnen bedienen, bieden wij in samenwerking met onze partner gladheidsbestrijding aan. Denk hierbij aan het strooien op parkeerplaatsen, bedrijventerrein en ⁄of andere plaatsen. Wij beschikken over veel expertise en kennis op het gebied van gladheidsbestrijding.

Ook leveren wij strooizout aan MKB bedrijven die graag hun stoep schoon willen houden. Wij staan immers voor een schone zaak.

Tapijtreiniging

U krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken op uw bezoekers. Het eerste dat ze zien, zijn de entree en het tapijt. Een schoon en fris tapijt geeft direct een positieve indruk op uw bezoeker. Wij hebben ruime ervaring in het onderhoud van projecttapijt, tapijttegels en entreematten in kantoren, horecagelegenheden, overheidsgebouwen, banken en vele andere representatieve ruimtes. Wist u dat regelmatig professioneel reinigen van het tapijt aan een beter binnenklimaat bijdraagt? Uw medewerkers voelen zich prettiger in een schone omgeving, de arbeidsproductiviteit stijgt en er zal minder ziekteverzuim zijn.

Groenonderhoud

Het groen om uw bedrijfspand speelt een belangrijke rol bij de beeldvorming. Het tuinonderhoud door onze partner is in veilige en betrouwbare handen. Door de jarenlange ervaring beschikken zij over de kennis en vakkundigheid om uw groenvoorziening in optimale conditie te houden.

Offerte aanvragen