Diensten

Schoonmaakonderhoud

Een schone werkplek betekent een prettige werkomgeving voor uw medewerkers en vergroot daardoor het werkplezier. In elke situatie ontstaan stof en vuil. Met het door ons opgestelde schoonmaak-werkprogramma bent u altijd verzekerd van een schone werkomgeving.

Meer informatie

Glasbewassing

Als professioneel glasbewassings- en gevelreinigingsbedrijf te Hengelo zijn al onze glazenwassers vakgeschoold en beschikken over de nodige certificaten om hoogwerkers en gevel-liftinstallaties te bedienen tijdens de glasbewassing.

Meer informatie

Gevelreiniging

Na het reinigen van de gevel door Veldhuis Schoonmaakbedrijf ziet uw bedrijfspand of woning er weer uit als nieuw. Vanuit onze vestiging in Hengelo, verzorgen wij gevelreiniging voor veel klanten naar tevredenheid in de Regio Twente Overijssel.

Meer informatie

Vloeronderhoud

Vanwege onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van vloerenonderhoud, hebben wij voor alle soorten vloeren een passende en professionele onderhoudsoplossing. Wij werken alleen met de modernste machines en nieuwste technieken.

Meer informatie

Sanitaire voorzieningen / Toiletinrichting

Bij ons heeft u ruime keuze op het gebied van sanitaire hygiëne, schoonloopmatten en disposables. Wij werken oa samen met CWS/Initial, een organisatie die staat voor deskundig advies, heldere afspraken en vooral voor een hygiënisch en verzorgd toilet.

Meer informatie

Schoonmaakonderhoud wooncomplexen

Wij hebben veel ervaring in het schoonmaken van trapportalen, gangen, liften en entrees in wooncomplexen. Bovendien gaan we een stap verder en helpen u ook met klein onderhoud en het signaleren van defecten of vandalisme.

Meer informatie

Oplevering nieuwbouw

Heeft u net een nieuw pand opgeleverd gekregen? Ook dan kan Veldhuis Schoonmaakbedrijf u optimaal van dienst zijn. Wij maken het gebouw op zeer professionele wijze voor u schoon, zodat uw bedrijf in het nieuwe pand letterlijk een frisse start heeft.

Meer informatie

Schoonmaakonderhoud winkelcentra

Veldhuis Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken en schoon houden van winkelcentra. Een schoon winkelcentrum zorgt ervoor dat klanten er met plezier zullen winkelen.

Meer informatie

Catering

Wij verzorgen zelfstandig alle voorkomende bedrijfscateringactiveiten. Wij kunnen uw lunches verzorgen, maar u kunt ons ook inschakelen voor koffie- en vergaderservices.

Meer informatie

Overige diensten

Wij ontzorgen u graag met facilitaire diensten. Naast de reeds genoemde, bieden wij de volgende specialistische diensten

Meer informatie

Referenties

“Inmiddels maken we ruim 15 jaar tot volle tevredenheid
gebruik van Veldhuis schoonmaak diensten.”

Paul Beuvink – Twee “R” Recycling Groep BV
Meer relaties waar wij voor werken