vacature ambulant objectleider m/v

Parttime 10-15 uur

Als objectleider m/v bewaak je de voortgang van het schoonmaakproces, de naleving en borging van de daarvoor gemaakte afspraken. Je bent hét directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Je ondersteunt de klant op klantvriendelijke wijze, zorgt ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald en je komt proactief met ideeën om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Daarnaast geef je leiding aan schoonmaakmedewerkers, die je op coachende wijze weet te motiveren. Je maakt de personeelsplanning, geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig jouw medewerkers bij. Ook ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie, beheer van materialen en middelen en je bewaakt de kwaliteit van schoonmaak volgens ons kwaliteitssysteem.

Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat. Daarnaast moet je er niet voor terugdeinzen om incidenteel bij onderbezetting zelf schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

Wij zoeken iemand:

Wij bieden:

Wij stellen het zeer op prijs als je naast het invullen van het sollicitatieformulier ook je C.V. met een uitgebreide motivatie verstuurd.

Solliciteren Objectleider m/v
Algemene gegevens
Vul hier je persoonsgegevens in.
CV en motivatie
Om je sollicitatie zo compleet mogelijk te maken kun je hieronder je CV uploaden en meesturen naar ons.
Allowed file extensions are doc, docx, txt, pdf. Max file size is 5 MB. Upload hier uw CV

Referenties

“Inmiddels maken we ruim 15 jaar tot volle tevredenheid
gebruik van Veldhuis schoonmaak diensten.”

Paul Beuvink – Twee “R” Recycling Groep BV
Meer relaties waar wij voor werken