vacature ambulant objectleider m/v

Als objectleider bewaak je de voortgang van het schoonmaakproces, de naleving en borging van de daarvoor gemaakte afspraken. Je bent hét directe aanspreekpunt voor de klant omtrent alles wat met onze dienstverlening te maken heeft. Je ondersteunt de klant op klantvriendelijke wijze, zorgt ervoor dat de afgesproken resultaten worden behaald en je komt proactief met ideeën om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Daarnaast geef je leiding aan schoonmaakmedewerkers, die je op coachende wijze weet te motiveren. Je maakt de personeelsplanning, geeft werkinstructies, draagt kennis over en stuurt waar nodig jouw medewerkers bij. Ook ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie, beheer van materialen en middelen en je bewaakt de kwaliteit van schoonmaak volgens ons kwaliteitssysteem.

Je zorgt ervoor dat het werk op de best mogelijke wijze wordt uitgevoerd, volgens een goede planning en met de hoogste kwaliteit als resultaat. Daarnaast moet je er niet voor terugdeinzen om incidenteel bij onderbezetting zelf schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

De werktijden van de ambulant objectleider zijn sterk wisselend en er kunnen zich gebroken werkdagen voordoen. Dit is afhankelijk van de projecten waarvoor de ambulant objectleider verantwoordelijk is. De ambulant objectleider is ook buiten zijn werktijden telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen.

Wij zoeken een nieuwe collega:

Wij bieden:

Wij stellen het zeer op prijs als je naast het invullen van het sollicitatieformulier ook je C.V. met een uitgebreide motivatie verstuurd.

Sollicitatie

Algemene gegevens

Vul hier je persoonsgegevens in.

Auto/rijbewijs

CV en motivatie

Om je sollicitatie zo compleet mogelijk te maken kun je hieronder je CV uploaden en meesturen naar ons.

Referenties

“Al bijna 20 jaar maken wij gebruik van Veldhuis schoonmaak op onze Twentse vestigingen. Wij zijn zeer tevreden met hun werkzaamheden en beschouwen hun personeel als ons eigen.”

Marcel Hemmelder – Betoncentrale Twenthe BV
Meer relaties waar wij voor werken