Satino sanitaire voorzieningen

Naast Initial beschikt Veldhuis Schoonmaakbedrijf ook over een eigen magazijn met een scala aan sanitaire voorzieningen en schoonmaakproducten. Deze leveren wij persoonlijk bij u af. Zo kunt u bijvoorbeeld dispensers voor zeep, toiletpapier en papieren handdoekjes in bruikleen nemen en verzorgen wij de levering van de verbruiksartikelen. Wij bieden meerdere merken aan, waaronder Tork & Satino. Satino biedt een compleet assortiment innovatieve oplossingen voor betere toilethygiëne met uitzonderlijke milieuprestaties.

Satino ontwikkelt innovatieve concepten voor betere toilethygiëne en toiletbeleving met uitzonderlijke milieuprestaties. Deze concepten worden ondersteund door een uitgebreid assortiment dispensersystemen en vier papierkwaliteiten voor diverse toepassingen, elk met een handige kleurcode: Basic, comfort, premium en black. Satino Black is het meest milieuvriendelijke toiletpapier ter wereld

Onder de naam Satino Black is er een nieuwe generatie hygiënepapier ontwikkeld dat volledig biologisch afbreekbaar is zonder schadelijke sporen in het milieu achter te laten. Daarvoor zijn alle chemicaliën die tijdens de productie van tissuepapier gebruikt worden onderzocht en waar nodig vervangen door natuurlijke en/of biologisch afbreekbare stoffen. Zowel het Satino Black productieproces als het hygiënepapier is gecertificeerd volgens de Cradle to Cradle (C2C) criteria. Hiermee is bewezen dat een Cradle to Cradle hygiënepapier de kwaliteit van een eersteklas product kan hebben en net zo zacht en wit kan zijn. De combinatie van vier keurmerken en de kwaliteit maakt het uniek.

Satino Black wordt gemaakt van oud papier. Voor de productie gebruikt men 100% groene energie. Hiermee wordt bespaart op fossiele brandstof en uitstoot van CO2 vermeden, waardoor het CO2-neutraal geproduceerd wordt.

Duurzaam = gewoon doen!

Referenties

“Ik ben heel tevreden over de diensten en service van Veldhuis schoonmaak. Onze schoonmaakster is altijd keurig op tijd, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Een dame die écht bij ons past.”

Maurice Kruse – Twinsense Enschede
Meer relaties waar wij voor werken