Over ons

Schoonmaken doen wij. Schoonhouden doe je samen!

Wij zijn een echt Twents familiebedrijf en al sinds 1969 en het schoonmaakbedrijf voor Twente zoals in Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal e.o. Vanuit onze vestiging in Hengelo worden grote en kleine organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen op maat bediend met een totaalpakket aan schoonmaakwerkzaamheden.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatie, een brede vakkennis en een hoge kwaliteitsstandaard.  Vrijwel al onze medewerkers zijn vakkundig geschoold, door Prevax beschermd tegen beroepsrisico’s bij schoonmaakobjecten in de (para)medische sfeer en zeer gemotiveerd. Dat ziet u terug in de kwaliteit van onze dienstverlening en in het verlengde daarvan in de prettig werksfeer binnen uw organisatie.

In overleg met u stellen wij op maat een schoonmaakwerkprogramma op,  overeenkomstig onze missie “maximaal schoon!” Wij houden bovendien nauw contact met u, waardoor we ons schoonmaakprogramma snel en flexibel kunnen aanpassen. Zo bent u altijd verzekerd van een maximaal schone werkomgeving.

Neem hier contact met ons op.

Referenties

“Enige tijd geleden overgestapt naar “Veldhuis schoonmaak” en we hebben er nog geen dag spijt van. Twee gemotiveerde en vriendelijke schoonmaaksters houden dagelijks onze school prima schoon!”

Gé Koedijk, directeur Nutsschool Oldenzaal
Meer relaties waar wij voor werken