OSB keurmerk

Wij zijn aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- & Bedrijfsdiensten (OSB).
Het OSB-lidmaatschap staat voor kwaliteit. Alleen bedrijven die de gedegenheid van hun bedrijfsvoering hebben aangetoond kunnen lid worden.

De leden van de OSB worden jaarlijks door een onafhankelijke inspectie-instelling getoetst. Hierbij wordt gelet op tal van zaken:

1. De NEN 4400-1 Norm

NEN 4400-1 is een nationale norm, bedoeld om opdrachtgevers te beschermen tegen sancties van overheidsinstanties als de Belastingdienst of Arbeidsinspectie. De norm stelt eisen aan onder meer de afdracht van sociale premies en medewerkers die gerechtigd zijn in Nederland te werken.

2. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag

De code geeft duidelijke richtlijnen ter verbetering van de gehele branche, waaronder de arbeidsomstandigheden van het personeel.

3. Specifieke OSB-eisen

Aanvullend wordt gelet op specifieke punten, zoals kwaliteitswaarborging van werkzaamheden, adequate verzekeringen en het naleven van de CAO.

OSB-leden dienen zich te houden aan de gedragscode van de vereniging, waarin onder andere is vastgelegd dat een lidbedrijf de CAO moet naleven.

Leden van de OSB zijn voorzien van het OSB Keurmerk!

OSB keurmerk

Referenties

“Ik ben heel tevreden over de diensten en service van Veldhuis schoonmaak. Onze schoonmaakster is altijd keurig op tijd, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Een dame die écht bij ons past.”

Maurice Kruse – Twinsense Enschede
Meer relaties waar wij voor werken