Bij ons werken?

Bij Veldhuis Schoonmaakbedrijf krijgen we vaak van onze mensen te horen dat ze graag bij ons werken. Daar zijn we vanzelfsprekend enorm trots op. Net als op ons werk: schoonmaken. Dankbaar werk, dat we met veel plezier doen, met een enthousiaste groep vakkundige medewerkers.

Natuurlijk staat kwaliteit bij Veldhuis altijd voorop. Dat betekent dat wij ons werk met bijzonder veel zorg en aandacht doen. Het mes snijdt wat ons betreft aan twee kanten. Onze klanten krijgen de topkwaliteit die ze van ons mogen verwachten en onze medewerkers krijgen de tijd die nodig is om hun werk goed te doen.

Wil jij óók een leuke baan in een plezierige werkomgeving? Wil jij bij Veldhuis aan de slag als schoonmaakmedewerker of glazenwasser? Neem dan gerust even de tijd om contact met ons op te nemen. We reageren uiteraard altijd, en wie weet als er een geschikte vacature beschikbaar is…

Open sollicitatie

Algemene gegevens

Vul hier je persoonsgegevens in.

Auto/rijbewijs

Welk dagdeel wil je werken?

Welke dagen wil je werken?

Hoeveel uur per week wil je werken?

CV en motivatie

Om je sollicitatie zo compleet mogelijk te maken kun je hieronder je CV uploaden en meesturen naar ons.


Veldhuis Schoonmaak mag mijn gegevens bewaren en mij op de hoogte houden van geschikte vacatures voor een periode van 12 maanden


Referenties

“Al bijna 20 jaar maken wij gebruik van Veldhuis schoonmaak op onze Twentse vestigingen. Wij zijn zeer tevreden met hun werkzaamheden en beschouwen hun personeel als ons eigen.”

Marcel Hemmelder – Betoncentrale Twenthe BV
Meer relaties waar wij voor werken