Vijftig jaar! Jij bent goud waard

Veldhuis bestaat vijftig jaar. En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Onder het motto ‘jij bent goud waard’ ontvangen al onze klanten op een paar momenten dit jaar een cadeautje van ons. Een cadeau met een gouden randje om hen te laten merken dat hun klandizie gewaardeerd wordt. Zonder onze opdrachtgevers hadden we dit jubileum niet kunnen vieren.

Met een zeem en emmer water

Grondleggers Willem en Erna Veldhuis begonnen in 1969 een glazenwassersbedrijf in de binnenstad van Hengelo. Jarenlang waren een ladder, een zeem en een emmer water het enige dat nodig was om ondernemers van dienst te zijn. Omdat zij hun werk zo goed deden, groeide het bedrijf door mond-tot-mondreclame al snel en namen ze de eerste medewerkers in dienst. Inmiddels werken er tachtig medewerkers bij ons bedrijf en kunnen we met recht zeggen dat we een behoorlijke reputatie hebben opgebouwd in Twente. Vele kantoorpanden worden door onze medewerkers schoongehouden, net als winkelcentra, vele tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en andere zorglocaties.

Vakgeschoold

In vijftig jaar tijd is er veel veranderd in de schoonmaakbranche. Destijds was van gediplomeerde schoonmakers geen sprake en waren de hygiëne-eisen nog niet zo hoog. Dat is nu wel anders. Al onze medewerkers zijn vakgeschoold en weten dus wat ze doen. Door het volgen van cursussen leren ze onder andere hoe ze goed, efficiënt en hygiënisch moeten werken. Ook komt tijdens deze cursussen aan bod hoe ze hun lichaam zo min mogelijk belasten, zodat ze blessures of klachten kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren én om aandacht te hebben voor onze medewerkers. Dat is volgens ons precies de reden waarom we na vijftig jaar nog steeds een bloeiend bedrijf hebben! Voor een goed resultaat besteden we er liever iets meer tijd aan, dan dat we snel en half werk leveren. Kwaliteit is dus bij ons na vijftig jaar nog steeds de basis. Veldhuis staat nog altijd voor een schone zaak!

Verantwoord

De schoonmaakbranche heeft in die halve eeuw een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo werken we nu met geavanceerde apparatuur, gebruiken we de beste schoonmaakmiddelen en houden we zoveel mogelijk rekening met het milieu door verantwoord te kiezen. Waar vijftig jaar geleden medewerkers gewoon de ladder opklommen om gebouwen schoon te maken, gebruiken we nu een telewas-unit. De ramen worden met een borstel aan een telescoopsteel gewassen, tot een hoogte van 15 meter. We gebruiken gedemineraliseerd water, waardoor strepen en vlekken niet meer voorkomen. Op de knieën om een vloer te dweilen is er ook niet meer bij; daarvoor gebruiken we onder meer de i-mop, een apparaat dat ook in hoekjes, onder meubilair en op andere lastig bereikbare plaatsen goed reinigt. Alles dus om ervoor te zorgen dat onze klanten in een schone omgeving kunnen werken en verblijven.

Veldhuis geeft al vijftig jaar glans en we zijn van plan dat nog minstens vijftig jaar te blijven doen!

Wat is jouw ervaring met Veldhuis?

In vijftig jaar tijd hebben we vele bedrijven van binnen gezien. We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met ons. Wil je jouw verhaal delen? Heb je nog leuke foto’s of anekdotes? We ontvangen ze graag! Stuur je verhaal in door hieronder een reactie achter te laten. Alvast bedankt voor het indienen van je reactie en het vertrouwen in onze organisatie! Je reactie wordt beoordeeld voor plaatsing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Geen reacties gevonden.