Initial hygiënediensten

Bij Initial geloven ze in een uitgekiende inzet van hygiëneoplossingen. Niet alleen voor uw sanitaire ruimte, maar op alle plaatsen waar zich kruisbesmetting kan voordoen. De bredere aanpak van Initial helpt u een goede hygiëne te bereiken in uw hele organisatie. Met als resultaat een gezondere, productievere omgeving voor iedereen. Initial biedt u een assortiment essentiële automaten en vullingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Initial behoort tot de Hygiëne-divisie van de Rentokil Initial groep, een van ’s werelds grootste dienstverlenende bedrijven. Vandaag de dag werken er bij Initial 70.000 mensen in meer dan 40 landen. Met enerzijds de kracht en ervaring van een multinational en anderzijds de behendigheid van een lokaal bedrijf.

Initial biedt:

Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS hygiëne-evaluatie. Daarmee krijgt u snel en eenvoudig een helder overzicht van uw behoeften op het gebied van hygiëne en u ontdekt welke oplossingen wij bieden om aan uw wensen te voldoen.

Referenties

“Al bijna 20 jaar maken wij gebruik van Veldhuis schoonmaak op onze Twentse vestigingen. Wij zijn zeer tevreden met hun werkzaamheden en beschouwen hun personeel als ons eigen.”

Marcel Hemmelder – Betoncentrale Twenthe BV
Meer relaties waar wij voor werken