Initial hygiënediensten

Bij Initial geloven ze in een uitgekiende inzet van hygiëneoplossingen. Niet alleen voor uw sanitaire ruimte, maar op alle plaatsen waar zich kruisbesmetting kan voordoen. De bredere aanpak van Initial helpt u een goede hygiëne te bereiken in uw hele organisatie. Met als resultaat een gezondere, productievere omgeving voor iedereen. Initial biedt u een assortiment essentiële automaten en vullingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Initial behoort tot de Hygiëne-divisie van de Rentokil Initial groep, een van ’s werelds grootste dienstverlenende bedrijven. Vandaag de dag werken er bij Initial 70.000 mensen in meer dan 40 landen. Met enerzijds de kracht en ervaring van een multinational en anderzijds de behendigheid van een lokaal bedrijf.

Initial biedt:

Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS hygiëne-evaluatie. Daarmee krijgt u snel en eenvoudig een helder overzicht van uw behoeften op het gebied van hygiëne en u ontdekt welke oplossingen wij bieden om aan uw wensen te voldoen.

Referenties

“Veldhuis maakt al een aantal jaren bij ons het kantoor schoon. Altijd netjes en er wordt goed schoongemaakt. Onze schoonmaakster is erg flexibel en vindt het geen probleem om een dag eerder of later te komen als dat handig is voor onze planning. Verder is ze altijd vrolijk als ze er is, dus zeker aan te raden!”

Martijn Guillot, Hardt
Meer relaties waar wij voor werken