Glasbewassing

Als professioneel glasbewassings- en gevelreinigingsbedrijf in Hengelo hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd met het schoonmaakonderhoud van een breed scala aan objecten in de regio Twente, zowel laagbouw als hoogbouw. Ieder gebouw is weer anders en heeft zo zijn eigen specifieke bereikbaarheidseisen. Wij bieden altijd een maatwerkoplossing!

Glazenwasser

Onze glazenwasser is vakgeschoold en beschikt over de nodige certificaten om hoogwerkers en gevel-liftinstallaties te bedienen. Daarnaast komen uit glazenwassers uit onze regio zoals Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal. Onze glazenwassers streven naar optimaal en een schoon resultaat.
Voor de traditionele manier van ramen wassen maken wij gebruik van een ladder of van een hoogwerker vanaf 10 meter raamhoogte. Er is echter een goed  en bovendien goedkoper alternatief voor het reinigen van ramen  op hoogte.

Telescopische glasbewassing

Onze glazenwassers maken daarvoor gebruik van de telescopische glasbewassing . Telescopische glasbewassing houdt in dat uw ramen met behulp van een uitschuifbare lans met borstel tot 15 meter hoogte met gedemineraliseerd water streeploos schoon worden gemaakt. De lans met borstel reinigt uw glasoppervlak ook op de slechtst bereikbare plekken.

Voordelen van telescopische glasbewassing

Offerte aanvragen

Referenties

“Veldhuis maakt al een aantal jaren bij ons het kantoor schoon. Altijd netjes en er wordt goed schoongemaakt. Onze schoonmaakster is erg flexibel en vindt het geen probleem om een dag eerder of later te komen als dat handig is voor onze planning. Verder is ze altijd vrolijk als ze er is, dus zeker aan te raden!”

Martijn Guillot, Hardt
Meer relaties waar wij voor werken