Bijverdienen als Schoonmaker?

Zoek je een actieve, goed betaalde bijbaan als schoonmaker? Wil je als student of 65-plusser wat bijverdienen én actief bezig blijven? Of ben jij als schoonmaker op dit moment ontevreden over het aantal uren dat je maakt? Voor meerdere opdrachtgevers in en buiten Twente is Veldhuis Schoonmaak in Hengelo op zoek naar schoonmakers die part-time in de week de handen uit de mouwen willen steken. Wij hebben meerdere plekken voor je om aan de slag te gaan. En het mooie is: ervaring is niet vereist!

Jouw baan als schoonmaker bij Veldhuis Schoonmaak

Veldhuis Schoonmaak is een hecht familiebedrijf waar iedere schoonmaker graag voor werkt en waar iedereen gelijk is. Onze schoonmakers werken regelmatig in teamverband, weten dat ze te gast zijn bij onze opdrachtgevers en voelen zich verantwoordelijk als visitekaartje van Veldhuis Schoonmaak. De hoge kwaliteitsstandaard en onze goed opgeleide schoonmaakprofessionals maken ons tot dé schoonmaakspecialist in de regio Twente. En dat willen we ook blijven; En dat willen we ook blijven; onlangs vierden we nog met veel trots ons 50-jarig jubileum! Middels leuke acties wordt het hele jaar door aandacht geschonken en stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal.

Wij zoeken ‘zorgvuldige aanpakkers’

De meeste schoonmaakbedrijven vragen om enige ervaring met schoonmaken. Wij niet! Wij vinden het belangrijk dat je zorgvuldig en een echte aanpakker bent. Bovendien begrijp je goed dat een schone werkplek hét visitekaartje is van bedrijven. Zelfstandig werken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn dus voor jou een vanzelfsprekendheid.

Je bent flexibel inzetbaar

We zoeken schoonmakers voor meerdere opdrachtgevers op verschillende tijden. Je werkt bijvoorbeeld vroeg in de ochtend van zes tot acht uur of in de namiddag van half drie tot half zeven. Naast de vaste uren die je werkt, moet je flexibel genoeg zijn om in te vallen voor collega’s die ziek of op vakantie zijn. Flexibel betekend in dit geval ook dat we je de mogelijkheid bieden wanneer je meer zou willen werken je meer kán werken mocht je dat graag willen.

Opleiding tot vakgeschoold schoonmaker

Bij Veldhuis Schoonmaak word je intern opgeleid tot vakgeschoold schoonmaker. Je leert in korte tijd de fijnste kneepjes van het schoonmaakvak. Dat levert je niet alleen een vakdiploma op, het is ook goed voor je algemene ontwikkeling. Daarnaast volg je regelmatig vervolgcursussen om nieuwe kennis op te doen. Je begint bij ons met een jaarcontract en als het van beide kanten bevalt, bieden we je een vast contract aan.

Wat we verder van je vragen:

Bekijk onze actuele vacatures!

Solliciteer nu!

Heb jij ook zin om als schoonmaker mensen blij te maken met frisse werkplekken en een blinkend sanitair? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek! Vul je gegevens hieronder in en we nemen contact met je op.

Algemene gegevens

Vul hier je persoonsgegevens in.

Auto/rijbewijs

CV en motivatie

Om je sollicitatie zo compleet mogelijk te maken kun je hieronder je CV uploaden en meesturen naar ons.

Referenties

“Veldhuis maakt al een aantal jaren bij ons het kantoor schoon. Altijd netjes en er wordt goed schoongemaakt. Onze schoonmaakster is erg flexibel en vindt het geen probleem om een dag eerder of later te komen als dat handig is voor onze planning. Verder is ze altijd vrolijk als ze er is, dus zeker aan te raden!”

Martijn Guillot, Hardt
Meer relaties waar wij voor werken